Over 40 av 60 påmeldte trakk seg - flere får ikke pengene tilbake

- Det er moralsk forkastelig å ta denne turen nå

Reidar Ulriksen vil ikke på dansegalla i Sverige slik korona-ståa er nå. Men pengene får han ikke tilbake fra reisearrangøren. Kommuneoverlegen sier reisende bør følge de strengeste rådene fra hjemkommunen.

Orklareiser tar med seg 18 personer til den store dansegallaen i Östersund. 60 personer var i utgangspunktet meldt på.  Foto: Skjermdump fra Orklareisers hjemmeside

Fredag formiddag skulle Reidar Ulriksen fra Trondheim sette seg på en av bussene til Orklareiser for å ta turen til en stor dansegalla i Östersund. Men etter siste dagers smitteutvikling og nasjonale regler er det helt uaktuelt. Derfor tok han kontakt med Orklareiser torsdag formiddag for å avbestille turen.