Fiskeri- og havbruksminister om Ocean Space Centre:

- Det skal selvsagt gjennomføres

Regjeringen har høstet mye kritikk fra hele det politiske spekteret etter at de valgte å ikke åpne pengesekken til Ocean Space Centre i revidert nasjonalbudsjett. Nå lover fiskeri- og havbruksminister Bjørnar Skjæran at de skal gå nye runder med tallene.

Statsråd Bjørnar Skjæran mener at de skal gå nye runder med tallene til Ocean Space Centre-prosjektet. Her fotografert ved en tidligere anledning.  Foto: Trygve Ulriksen Skogseth

- Dette er et prosjekt som er viktig for regjeringen, for norsk havbruksnæring og for Trondheim. Det skal selvsagt gjennomføres. Nå har vi avgitt revidert nasjonalbudsjett, og det skal behandles i Stortinget. Så får vi se om våre folk der finner rom til mer penger til Ocean Space Centre. Jeg har ikke noe prestisje knyttet til det.