– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

– Det er jeg og to lærlinger som jobber i Mythos Tattoo akkurat nå, og vi sitter på rekke og rad og tatoverer. Så da kan vi vel si at vi sitter i landskap. Til kontorarbeid har jeg hjemmekontor.

– Hvordan kommer du deg på jobb?

– Jeg går eller tar buss til jobb. Jeg bor på Brundalen, så det tar litt under én time å gå til Bakkegata hvor studioet er, men er det fint vær så er det bare god trim å gå.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

– De som jobber her nå er såpass ferske at de nok ikke svarer helt ærlig ennå. Men jeg har spurt tidligere ansatte, og de ser på meg som streng, men rettferdig når det gjelder. Ellers er jeg stort sett en snill leder.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?

– Vi har vært på tatoveringsmesser sammen, og etter at selve messene er over for dagen samles alle tatovører og messearrangører for røverhistorier og øl. Dette samværet har selvfølgelig mine ansatte blitt inkludert i. Ellers pleier vi å holde malekvelder i studioet hvor vi stenger døra og drikker litt vin mens vi maler, men rene fester utenom det kreative og i jobbsammenheng har vi ikke vært på sammen.

– Er du også med på nachspielene?

– Nei, vi har ikke hatt nachspiel sammen. Det er litt tilfeldig, som at de som jobber her nå er litt yngre enn meg, men jeg liker ikke å være for beruset sammen med ansatte.

– Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

– Å måtte sparke en av mine ansatte. Jeg så på han som en av mine nære venner, og derfor var det en veldig tung avgjørelse. Når vi jobber tett sammen i et kreativt miljø så bli vi gode venner, og det blir personlig for begge parter.

– Hvordan inspirerer du dine ansatte?

– I vårt yrke er inspirasjon og kreativitet nøkkelen til suksess, så å inspirere er svært viktig for meg. Jeg er nøye med oppfølging og gir tilbakemelding på utført arbeid. Jeg gir også alle, inkludert meg selv, morsomme og utfordrende maleoppgaver hver måned. Hver måned blir vi alle utfordret til å lage et nytt maleri med nytt tema, slik inspirerer og utfordrer vi hverandre kreativt. Jeg viser og deler også kunst i forskjellige medier med de ansatte, og oppmuntrer dem til å prøve forskjellige teknikker, stiler og medier. Jeg inviterer også dyktige artister fra over hele verden til å komme å være gjester i studioet vårt, dette gir inspirasjon til alle og slik kan vi også dele kunnskap på tvers av landegrensene. Denne måneden var det spesielt travelt i forbindelse med Trondheim Tattoo Convention, og da hadde vi gjester fra USA, Brasil, Danmark og Italia. Neste år drar vi bort, og alle ansatte får være med å bestemme hvor neste nye Tattoo Convention-mål er. En ny by i ett nytt land, det inspirerer.

– Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

– Ja, vi har ett tett og godt samarbeid. Så det er naturlig å inkludere hverandre også utenom jobb. Vi trener for eksempel yoga sammen én gang i uka. Å også være venner kan være en risiko, men det er vanskelig å holde folk på avstand når vi jobber så tett sammen.

– Er du også familiens sjef?

– Jeg og kjæresten min har et harmonisk forhold hvor vi er likestilte. Jeg kunne aldri tenkt meg å være sjef eller ha en sjef på privaten.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?

– Nei, det har jeg aldri deltatt på. Jeg eier en damesykkel, en sånn stor tung svart én med kurv. Den har stått i boden til en venn i to år. Jeg har planlagt å ta den ut to somre nå, mest for å dekorere kurven med fløyelsblomster. Det har derimot ikke blitt prioritert, og det er nok det nærmeste jeg kommer Birken. Jeg har trent sprangridning og jeg drev en tid med kraw maga, en kampsport fra Israel, men bryting med tunge menn ødela ryggen min, så nå går det mest i yoga.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

– Jeg ønsker å være tatovør og maler resten av yrkeslivet. Å være egen sjef kommer jeg til å ønske å fortsette med å være, men å være andres sjef er ikke så farlig for meg.