Trondheim kjemper om fond som kan gi 120 arbeidsplasser:

Stavanger og Bergen mest aktuelle i kampen om Fornybar AS

Bergen og Trondheim er på fornavn med statsråder i kampen om fornybarfondet. Venstre krangler med regjeringen – og seg selv. Stavanger bruker hodejegere og har gryteklare planer for opptil 120 ansatte.

DÅRLIGE NYHETER: Da Tord Lien som statsråd skulle presentere regjeringens statsbudsjett tidligere i høst, gikk det meste av tiden med til å forsvare kutt i venturefondet Investinor i Trondheim. Nå kjemper Berit Rian i Næringsforeningen for å få lagt et nytt fond til byen.  Foto: RUNE PETTER NESS

Administrerende direktør Marit Warncke i Bergen næringsråd var på fornavn med næringsminister Monica Mæland (H) da Warncke i april skrev hvorfor Fornybar AS (fornybarfondet) burde plasseres i Bergen: