- Vil bli smertefullt når arbeidslivet tar i bruk kunstig intelligens

Aia Science er bare åtte ansatte. Men i løpet av neste år mener Odd Jostein Svendsli de er cirka 50 som jobber med kunstig intelligens. Det vil gjøre livet enklere – på sikt i alle fall.

Ny industriell revolusjon: Odd Jostein Svendsli har etablert AiaScience som jobber med kunstig intelligens i næringslivet. Han mener vi står foran en revolusjon som vil endre samfunnet vårt og som i en overgangsfase kan bli smertefull. 

- Det er liten tvil om at vi står foran en ny industriell revolusjon som vil endre samfunnet vårt, og i en overgangsfase kan dette bli smertefullt, sier Odd Jostein Svendsli som er administrerende direktør i selskapet Aia Science som jobber med kunstig intelligens. De leverer software til bedrifter som vil ta i bruk sanntidsanalyse av data.