Vil ha en uavhengig vurdering av bråket i havneledelsen

Kommunalråd for Høyre, Ingrid Skjøtskift, vil ha en uavhengig vurdering av lederstriden i Trondheim havn, før styrevalget om to uker. Hun ber ordfører Rita Ottervik (Ap) ta initiativ til dette.

- Representantskapet må få en uavhengig vurdering av samspillet mellom styret og ledelsen, sier Ingrid Skjøtskift etter at to havnedirektører har oppgitt samarbeidsproblemer med styrelederen som årsaken til at de har gått av. 

- Det er naturlig at ordføreren som representerer den største eierkommunen, tar et initiativ straks. Det holder ikke med en orientering til representantskapet. Dette er mer alvorlig. Det er uro i havneorganisasjonen og vi merker at det er svak fremdrift i havneutviklingen, både i Trondheim kommune og i det Trondheim Havn driver med, sier Skjøtskift.