Trøndersk bedrift i dekkfusjon

Bedriften Terje Vold AS på Tiller i Trondheim er deltager i en større fusjon i dekk- og felgbransjen.

Dekkfusjon: Trondheimsbedriften Terje Vold AS blir slått sammen med dekk- og felgleverandøren Starco Norge AS. Erik Vold (bildet) er daglig leder i Terje Vold AS.Foto: privat

Saken oppdateres.

Tre dekkbedrifter blir fusjonert inn i dekk- og felgbedriften Starco Norge AS. De tre er Terje Vold AS i Trondheim, Nord Norsk Dekkimport AS i Bodø og Scan Vest Dekk AS i Ålesund.

70 ansatte

I en pressemelding blir det opplyst at det nye konsernet neste år vil ha en forventet omsetning på 550 millioner kroner. Starco Norge AS har hovedkontor på Kløfta, og vil etter fusjonen sysselsette cirka 70 personer og ha sju lagre rundt i landet.

Siden 1979

Terje Vold AS har drevet med import- og engrosvirksomhet av dekk og felgprodukter siden 1979. Daglig leder Erik Vold opplyser at Terje Vold AS i dag er den eneste importør og grossist som har eget lager og administrasjon i Trøndelag. Dekkbedriften hadde i 2016 en omsetning på 69 millioner kroner.

Sammenslåingen gjennomføres fra 1. desember i år. Pål Oord er administrerende direktør i Starco, mens den tidligere rallycrossføreren Egil Stenshagen er styreleder.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå