Åpner sin første Dromedar nord for Trondheim

I starten av november åpner Dromedar en ny kaffebar i Stjørdal. – Vi har sett på mulighetene en stund, sier daglig leder Preben Oosterhof.

Jubileum: Det er i år 20 år siden Preben Oosterhof åpnet den første Dromedar på Bakklandet i Trondheim. Snart har kjeden tolv kaffebarer.Foto: Espen Bakken

Saken oppdateres.

Kaffebaren skal ligge i den nye delen av kjøpesenteret Torgkvartalet i Stjørdal, som skal åpne senere i høst.

- Hvis alt går etter planen så er vi i gang 2. november, sier Preben Oosterhof til Adresseavisen.

Kjeden har fra før kaffebarer i hjembyen Trondheim, Ålesund og Bergen, men dette er første gang de åpner nord for Trondheim. Oosterhof forventer at de vil selge like mye i Stjørdal som i de andre byene.

- Kjempefin beliggenhet

Kjeden søker nå etter ansatte til den nye kaffebaren.

- Vi gleder oss veldig til å åpne. Det er en kjempefin beliggenhet, og jeg tror stjørdalingene har sansen for god kaffe, så dette tror jeg blir artig, sier han.

Dromedar er også i ferd med å åpne på Solsiden i Trondheim, der de skal åpne dørene i slutten av september.

Oosterhof sier at de på nyåret neste år også vil åpne sitt tredje sted i Bergen. Dermed vil kjeden ha tolv kaffebarer, i tillegg til Dromedarbakeriet i Trondheim.

- Midt-Norge, Vestlandet og Møre vil være stedene der vi satser nå, sier han, og vil foreløpig ikke røpe noe om ytterligere planer.

Det er i år 20 år siden Oosterhof og Andreas Hertzberg åpnet den første Dromedar på Bakklandet i Trondheim.

Naboer

Kaffebaren på Torgkvartalet i Stjørdal vil bli på rundt 100 kvadratmeter, noe som betyr at den blir litt større enn den de har på Nordre gate i Trondheim.

- Den blir ganske stor, og vi vil ha det normale konseptet vårt med bakervarer, sier Oosterhof.

I det utvidede Torgkvartalet vil også sushikjeden Sabrura og kafékjeden Jordbærpikene etablere seg. I likhet med Dromedar er det konsepter med utspring fra Trondheim.

- Det er folk vi kjenner godt og er gode venner med. Torgkvartalet vil bli en liten by midt i Stjørdal sentrum, og det er viktig at vi er med på dette, sier Oosterhof.

Dromedar-kjeden hadde i fjor samlede inntekter på 31,8 millioner kroner, og et resultat før skatt på 765 000 kroner.

§
Vis debatt
Utforsk tema:
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå