Tjener titusener på bitcoin-handel fra studentkollektivet

Fem studenter møttes på felleskjøkkenet i studentbyen. Nå har alle investert i bitcoin og annen digital valuta.

Fellesrom for valutahandel: Her samles de for å kjøpe, selge og diskutere digital valuta, Fra venstre: Eirik Wulfsberg Fallingen, student i samfunnsøkonomi, Emanuele Caprioli (sittende), datateknologistudent, Lars Møster, informatikk, Nikoline Bråten, lektorstudiet i nordisk, og sittende helt til høyre: Leif Ulvund, informatikk.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Så langt har bitcoin og andre digitale valutaer vært en superinvestering. Bare i desember har prisen på bitcoin doblet seg fra cirka 10 000 dollar til 20 000 dollar for én digital mynt. Det gjør det fristende å investere. Bitcoin er blitt et verdipapir som gir forventninger til store gjevinster.