- Heimdal Sport stengte dørene i dag, bekrefter bostyrer Trond Olsen Aspaas fra advokatfirmaet Erbe & Co i Trondheim mandag formiddag.

Heimdal Sport har holdt til i Jula-bygget, i Ivar Lykkes veg på Tiller, siden februar. Før det holdt de til i Meierigården i Heimdal sentrum.

Fem ansatte rammet

- Heimdal Sport har en gjeld på 3,3 millioner kroner, og det er to faste ansatte og tre deltidsansatte som nå er uten jobb, sier Aspaas.

Ifølge Bydelsavisa.no har sportsbutikken, som inntil flyttingen til Tiller har holdt til på Heimdal slitt økonomisk flere ganger. Etter en periode som G-Sport-butikk, ble det høsten 2014 varslet opphørssalg. Det endte med at noen av de ansatte etablerte Heimdal Sport AS, med MX Sport-kjedetilknytning.

Men Heimdal Sport har slitt med underskudd, og i februar i år meldte Bydelsavisa at de flyttet til Ivar Lykkes veg 10 på Tiller, samtidig som Nor-contact Sport flyttet inn i lokalene i Meierigården i Heimdal sentrum.

Fikk ikke betalt husleia

Ifølge Brønnøysundregistret hadde Heimdal Sport i fjor inntekter på 7,4 millioner kroner.

- Heimdal Sport flyttet til Tiller i februar i år, etter å ha hatt problemer en lengre periode med å betale husleia på Heimdal. Omsetningstallene ble derimot ikke som forventet på Tiller, og derfor er de nå slått konkurs, sier bostyrer Aspaas.