Trondheim Spektrum vil likevel ikke ta opp mer i lån

Styret i Trondheim Spektrum ber hovedeier Trondheim kommune om ytterligere 2,5 millioner kroner i egenkapital - til sammen 57,5 millioner. Samtidig sier styret at det ikke er behov for å låne mer av byggelånsbanken til den nye storhallen på Øya.

Øker ikke lånet: Styret i Trondheim Spektrum ber om 57,5 millioner kr. fra hovedeier Trondheim kommune, og sier nå at selskapet ikke trenger ytterligere kapital i form av økt byggelån for å bygge ferdig nye Trondheim Spektrum på Øya.  Foto: Vegard Eggen

- Vi sa 6. juli at vi trengte 55 millioner kroner fra eierne. Av forsiktighetshensyn ber vi nå om 57,5 millioner, og vi mener at med den tilførselen er vi i stand til å gjennomføre utviklingsprosjektet i tråd med fremdriftsplanen og de rammer vi har, sier styreleder Siri Merethe Rønning i Trondheim Spektrum.