Statsministeren fikk teknologiråd i Trondheim

Statsminister Erna Solberg kom til Trondheim og Gløshaugen da hun hadde behov for råd om teknologi.

Virtuell statsminister: Erna Solberg ville gjerne prøve VR-briller da hun mandag besøkte Trondheim og Gløshaugen. Hydros konsernsjef, Svein Richard Brandtzæg (til venstre), fulgte med på statsministerens virtuelle manøvrering. 

Råd fikk hun, men før det viste Erna Solberg at hun ikke er tung å be når dingser proppfulle av teknologi skal vises frem. Statsministeren prøvde gjerne VR-briller da hun kom til Gløshaugen. Og hun takket ja da næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) utfordret henne til å spille på oppstartsbedriften Playpulses kombinasjon av ergometersykkel og dataspill. Ifølge instagramkontoen til Statsministerens kontor vant Solberg den duellen, men det var visst ikke næringsministeren helt enig i …