Ble rik av å selge DAB-utstyr til deg og meg

Bedriften Autohifi på Sluppen fikk en inntekt på nesten 150 millioner i kroner i fjor. Omsetningen skyldes nesten utelukkende at du og jeg måtte ha ny radio i bilen.

Vinnere: Overgangen til DAB ga grossistbedriften Autohifi i fjor størst lønnsom vekst av alle handelsbedrifter i Trondheim og omegn. Fra venstre: Alf-Morten Engvik, produktsjef, Stig Westerhus, salgssjef, Trond Anders Lindgjerdet, styreleder og Torbjørn Raad, daglig leder. 

Overgangen i 2017 fra FM til DAB ble en utgift for de fleste av oss. For andre førte et av verdens første digitale, nasjonale radionett til hyggelige plusstall. Varene gikk unna som hakka møkk da grossistsbedriften Autohifi AS på Sluppen i Trondheim i fjor solgte DAB-radioer og annet DAB-utstyr til bil. Autohifi hadde i 2017 den aller største lønnsomme veksten av alle handelsbedrifter i Trondheim og omegn.