Solcelleanlegg på Tiller skal drive varebiler

Asko Midt-Norge er en av de første transportbedriftene i Norge og resten av verden som tar sikte på å bli klimanøytral.

Torsdag fikk Asko Trondheim kommunes energipris for 2018. Fra venstre juryformann og kommunalråd Erling Moe, Torbjørn Johannson, styreleder i Asko, Roger Sæther, Fredrik Borgesen, Asgeir F. Johansen og Jørn Arvid Endresen, alle i Asko Midt-Norge. Til høyre varaordfører Ola Lund Renolen.  Foto: Trondheim kommune

Får pris: I desember i fjor startet Jørn Endresen og Asko Midt-Norge på Tiller produksjon av hydrogen til eget bruk. Om noen uker mottar varegrossisten de første varebilene som går på hydrogen.  Foto: Richard Sagen

Nå har grossistbedriften fått Trondheim kommunes energipris for 2018. Prisen ble kunngjort på et arrangement ved Hovedbiblioteket torsdag formiddag.