Frisørsalongen har stått uforandret i 25 år – men tjener fortsatt penger

Henki Ofstad har 14 frisørsalonger. Den ene har hatt samme interiør siden 1993. H2-sjefen lar seg likevel stadig inspirere, og fra London har han utviklet en ny serie hårprodukter som lanserer i hele Norge på nyåret.

Speil med særpreg: H2-sjef Henki Ofstad speiler seg i et av de spesielle speilene i salongen KtoM i Thomas Angells gate.  Foto: Terje Svaan

- Jeg er fullstendig anglofil, og for rundt 25 år siden kom jeg inspirert hjem fra London og ville ha en blå frisørsalong med gullspeil, sier Henki Ofstad. Han ga kunstneren He Marli frie tøyler i det som ble H2-salongen KtoM. Det ble enda mer vilt enn Oftstad hadde sett for seg, med både hønsenetting, speil inspirert av dyr og et tak med sirkler i messing, som illustrerer stjerner og planeter.