Teknologer vil lære å vokse av kjøpmenn

Nå skal teknologer som jobber med kunstig intelligens lære av kjøpmann-gründer Odd Reitan. Reitangruppen etablerer AI Village på Pirsenteret.

I samme bygg: Odd Are Svensen, administrerende direktør i Idletech, og Odd Josten Svendsli, administrerende direktør i AIA Science, jobber nå sammen i AI Village i Pirsenteret.   Foto: MORTEN ANTONSEN

- Vi kan lære mye av hvordan Odd Reitan har bygd seg opp. Teknologibransjen må oppskalere på en effektiv måte, det har Reitan gjort med hell. Reitangruppen er god på effektivitet, få mest mulig ut av ressursene til rådighet, kommersialisering og å satse på enkeltpersoner. De har rett og slett vært flink på å tjene penger, det må vi som jobber med teknologi lære av, sier Odd Are Svensen, administrerende direktør i Idletechs.