Folkeinvest biter i det sure eplet

Folkeinvest gir etter for finansmakta og vil likevel søke konsesjon for å lovlig kunne koble nystartede bedrifter og investorer.

Snart på lufta: Folkeinvest regner med å være i drift igjen i løpet av sommeren. Fra venstre: Daglig leder Øyvind Fries, teknisk sjef Arne Jenssen, iniativtaker Erik Haugane, styremedlem Sverre Konrad Nilsen og styreleder Arnstein Hellem. Bildet ble tatt i februar 2018. 

- Vi har bestemt oss for å søke konsesjon. Det har vært nyttig å teste ut lovverket for folkefinansiering, og det har vært tydelig at loverket ikke er klart nok for denne typen virksomhet. Nå er det viktig for oss å få virksomheten godkjent. Det innebærer at Folkeinvest vil være på lufta igjen i løpet av sommeren, sier Øyvind Fries, daglig leder i Folkeinvest.