De har jobbet på Royal Garden siden starten - her er deres beste historier

Hovmesteren og enda fem til var på jobb da Royal Garden Hotel åpnet for 35 år siden. Der har de jobbet siden.

Munter gjeng: De har jobbet på Royal Garden siden åpningen i februar 1984. Fra venstre: Kristin Berg, May-Liss Bensvik, Torfinn Lerstad, Kjell Klungerbo, Signe Kroknes og Anne Sivertsvik.  Foto: Morten Antonsen

«Royalistisk pomp og prakt». Det var overskriften i Adresseavisen dagen etter at Royal Garden Hotel åpnet dørene 18. februar 1984. Herrene som var gjester hadde smoking og frakk, og tittel og navn i bildetekstene, mens kvinnene som var med kun er omtalt som fruer. Uansett så var «alle av betydning til stede», ifølge avisa som beskrev en fest med «champagne som gnistret på sølvbrett og taffelmusikk som lå som fløyel mellom tropevekstene».