Folk vet ikke hva Trondheims største teknologibedrift lager, men alle har ett eller mange av produktene deres

Du skal være rimelig avkoblet fra resten av verden for ikke å ha en eneste en av de trådløse mikrobrikkene som har skapt Trondheims største teknologibedrift, Nordic Semiconductor.

Til nett: Trond Sæther, en av gründerne i Nordic Semiconductor, holder opp en brikke som kan koble bortimot alt til internett, og som Sæther og Nordic håper skal bli teknobedriftens neste store suksess.   Foto: Espen Bakken

Har du PC med trådløs mus og tastatur, er sjansen stor for at du har «Nordic inside», selv om det ikke står det på maskinen. Er du bare hakket mer digital, øker sannsynligheten for at du har enda flere Nordic-produkter, men sannsynligvis vet du ikke at du har teknologi som er utviklet i Trondheim.