- Jeg er et konkurransemenneske. Jeg bare bestemte meg for at Stas måtte bli suksess

Siv Oldervik gikk fra en stor frisørkjede til egen salong for fem år siden. I dag har hun elleve ansatte, og omsetningen vil ende på 7,6 millioner mer i år enn den gjorde det første året.

Vil være frisør: Siv Oldervik, eier av Stas hår og bryn, har en såpass stor frisørsalong at hun kunne vært kun sjef. Men det er uaktuelt, for hun trives best sammen med kundene, som her med kunde Turid Hammervold.   Foto: Terje Svaan

Siv Oldervik åpnet Stas hår og bryn i Jomfrugata i Trondheim i 2014. Omsetningen har økt med 145 prosent fra det første året og til i dag. Det første året var omsetningen på 4,4 millioner kroner. I fjor endte den på 10,1 millioner og i år antar 40-åringen at den vil ende på 12 millioner. Noe som er en økning på 18,2 prosent fra året før.