Styreleder i konfliktfylt borettslag beskyldes for rolleblanding

Eiendomsinvestor Terje Bye (40) blir beskyldt for en rekke rolleblandinger knyttet til at han er styreleder i Bromstadenga borettslag. Selv avviser han beskyldninger om at han skal ha skodd seg på styrevervet og den omstridte utbyggingen i borettslaget.

Mange roller: Styreleder Terje Bye (til høyre) i Bromstadenga borettslag tar selvkritikk for sine mange kryssende roller, men avviser at rolleblanding har ført til dispoisjoner som ikke tåler dagens lys. Til venstre styrets nestleder, Fred Nilsen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.   Foto: Vegard Eggen

Bye erkjenner imidlertid at han med en rekke kryssende roller har satt seg i en situasjon der han kan bli utsatt for mistanke om at han er involvert i forhold som ikke tåler dagens lys.