Tøffe tider for kjøpesentre - men City Lade vokser

Alle de store kjøpesentrene i Trondheim foruten City Lade, har hatt et omsetningsfall så langt i år. Der går sex, alkohol og interiørmaling som aldri før.

FV. Bjørn Vik-Mo og Bård Bye sammen med butikksjef ved Norli Bokhandel, Yngve Eidhammer. Han forteller at det gikk ekstreme mengder puslespill en periode.  Foto: Vegard Eggen

- Vi hadde en helt ok januar og en veldig bra februar. Med korona-pandemien i mars fikk vi en kraftig nedgang. Siden vi fornyet oss i 2014 så har vi aldri hatt så lav omsetning i mars som vi hadde i år. Vi trodde derfor at april skulle bli rolig, men da tok det seg virkelig opp igjen. Vi fikk faktisk ny all time high for april i år. I juni hadde vi over 200 millioner i omsetning, og lignende tall ser vi kun i juletider, sier Bård Bye, senterleder på City Lade.