- Vi er opprørt over at en utbygger kan få ta av naboenes tomt for å tjene penger

Ekteparet Karin og Gjermund Grimsbo sier nei til at naboen som vil bygge 17 leiligheter i hagen sin på Valentinlyst i Trondheim, får ta deler av tomta deres for å kunne bygge så mye.

Ekteparet Karin og Gjermund Grimsbo ønsker ikke at trærne langs veien foran huset deres skal hugges, for at nød- og nyttetransport skal komme frem til naboens planlagte boligprosjekt.  Foto: Rune Petter Ness

- Vi er opprørt over at en privat utbygger kan få lov til å ta av naboens tomt fordi han skal tjene penger. Hvis det hadde vært ekspropriasjon til fordel for et sykehjem, en skole eller en barnehage som kommer fellesskapet til gode, hadde det vært enklere å akseptere det, sier Karin Grimsbo, som sammen med ektemannen Gjermund Grimsbo bor i Pottemakerveien på Valentinlyst.