Korona har gitt voldsom økning i depressive symptomer:

Psykologi-eksperten: - Det vi ser nå er urovekkende

Følelser som stress, angst og ensomhet har økt kraftig under koronapandemien. Lisa Vivoll Straume har doktorgrad i positiv psykologi fra NTNU, og mener det nå haster med å fokusere på hvordan vi kan leve gode liv mens samfunnet forblir avstengt.

Formidler: Lisa Vivoll Straume i Mind har triksene for å overleve i hverdagen og på hjemmekontor. Her filmer hun videoer til et digitalt kus om psykisk helse på arbeidsplassen.   Foto: Richard Sagen

Lisa Vivoll Straume er faglig leder i Mind i Trondheim som jobber med leder- og organisasjonsutvikling. Nå, under koronapandemien, er kontoret på Solsiden gjort om til studio. Her ser Straume inn i kameraet, og forklarer hva som må til for å ha det godt i livet, eller mer spesifikt, på arbeidsplassen. Men det henger sammen.