Kolstads venstreback var sentral på det norske juniorlandslaget i sommerens VM.

Samtidig er Liaba opplagt en spennende spiller for A-landslags-sjef Christian Berge ettersom han er tatt ut til de foregående rekruttlandslagssamlingene.

Men når samme Berge skal ta ut Golden League-troppen torsdag er det lite trolig at Liaba er en del av den. Det er helt greit for skytteren.

- Mer å bevise

- Dette er min første sesong i eliteserien. Jeg føler jeg må bevise litt mer for å komme på A-landslaget. Man må være litt mer stabil i eliten eller den arenaen du kan vise deg på, sier Liaba til Adresseavisen.

Liaba har kun seks eliteseriespillere foran seg på scoringslisten denne sesongen. Kolstad-kometen har 24 scoringer på fire kamper – ingen av dem på straffe.

- Jeg regner ikke med at jeg skal på A-landslaget. Skal jeg på samling regner jeg med at det er med rekruttlandslaget, sier Liaba.

Spent

En annen Kolstad-back – forsvarsspesialisten Lasse Balstad – har allerede fått vist seg frem på flere A-landslagssamlinger. Han innrømmer at han er spent på torsdagens uttak.

- Jeg er litt nysgjerrig på hva de tenker. Selvfølgelig har jeg veldig lyst, men det er veldig mange flinke spillere både i hjemlig serie og i utlandet, sier han.

Golden League-uttaket er sentralt for dem med ambisjoner om å bli tatt ut til EM-spill i januar. Balstad innser at det skal godt gjøres å være en del av gjengen som reiser til Polen etter nyttår.

- Men det er nok mer aktuelt enn om jeg ikke hadde vært med tidligere. Jeg forventer ingenting, sier han.

Ny storkamp

Etter en tung sesongstart har Kolstad havnet i flytsonen. Uavgjort mot Bækkelaget ble fulgt opp av solide seire mot Haslum og Drammen. Onsdag kommer Runar på besøk til Nidarøhallen, og nå føler kolstadspillerne at de kan slå hvem som helst.

- Det blir tøft mot Runar, men vi gleder oss og skal gi jernet. Mulighetene er der og alt kan skje i den ligaen vi spiller i, sier Liaba.

- Runar er favoritter mot oss, slik Haslum og Drammen var, men vi spiller på oss mer og mer selvtillit og går alltid ut på banen for å vinne, sier Balstad.

PS! Kolstad-keeper Goran Rajkovic er usikker til onsdagens kamp etter at han pådro seg en strekkskade mot Drammen sist.