Ydmyket av slitne oldboys

Norge kom til kort mot et oldboyslag som hadde flaksen og dommeren på sin side.

EM-kvalifisering play-off, 1. kamp, fotball menn: Norge-Ungarn (0-1). Norges kaptein Per Ciljan Skjelbred, keeper Ørjan Håskjold Nyland, Tom Høgli, Omar Elabdellaoui, Even Hovland, Jo Inge Berget, Vegard Forren, Alexander Toft Søderlund, Alexander Tettey, Markus Henriksen og Stefan Johansen synger nasjonalsangen før omspillkampen mellom Norge og Ungarn på Ullevaal stadion torsdag kveld.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Laget vårt gjorde et ålreit forsøk. Det hadde bra trøkk på Ungarn i perioder og skapte noen fete sjanser. Per-Mathias Høgmo hadde røde øyne og så fem år eldre ut etter kampen, og det er ikke vanskelig å forstå etter en så frustrerende kveld som munnet ut i hjemmetap i hans viktigste kamp.