Torstein Horgmo og Torgeir Bergrem håndplukket til internasjonal prestisje-konkurranse

Torstein Horgmo og Torgeir Bergrem er tatt ut til den gjeve snowboardkonkurransen Natural Selection Tour som starter i Jackson Hole i Wyoming i USA i slutten av januar.

Konkurransen Horgmo og Bergrem er tatt ut til er unik, og skiller seg fra andre eventer som X-Games.   Foto: THERESE ALICE SANNE og Richard Sagen

Konkurransen er en del av et større event som foregår over tid fra januar til og med mars, og ble startet av snowboardikonet Travis Rice. Rices event handler om å bevisstgjøre folk om naturen og klimaendringene, og det å ta vare på jorda og, naturligvis, snøen. Rice er opptatt av å være i ett med naturen, og konkurransen handler om å kjøre på løssnø i naturlig terreng. Konkurransen er unik og skiller seg fra andre eventer som X-Games. Jackson Hole er hjemplassen til Travis Rice.