Naturlig utvalgt:

- Kjipt om de neste generasjonene ikke får oppleve snø

Torgeir Bergrem la landslaget og konkurranseidretten på hylla et snaut år, for så å komme tilbake til snowboardmiljøets kanskje gjeveste konkurranse, Natural Selection i USA. Nå skal han konkurrere på urørt snø mot de aller beste i verden.

Snowboardproff og klæbygg Torgeir Bergrem er klar for myke landinger i Jackson Hole, Baldface Lodge og Alaska sammen med verdens beste utøvere.  

- Det er et veldig eksklusivt selskap med snowboardkjørere som kan gjøre veldig spektakulære ting. Man skal tross alt kaste seg ned en bratt fjellside og hoppe på de verste stupene man finner, så det er absolutt underholdningsverdi i det. For det kan gå «gæli», det er en del av sjarmen, sier Torgeir Bergrem om uttaket til prestisjekonkurransen Natural Selection.