Umistelige Mari

Mari og Lajla er bestevenner og gravejournalister. I 20 år har de jaktet på de sterkeste historiene. En dag får Mari en merkelig kløe på armen. Med ett er hun og hennes nærmeste kastet inn i en kamp for livet. Nå er de selv blitt den sterke historien.

Last ned på Acast eller iTunes

Rasmus & Saga

Petter Rasmus og Ole K. Sagbakken tar deg med på innsida av Rosenborg. Hør rykter, gode historier og teorier om livet på Lerkendal

Last ned på Acast eller iTunes

Omadressert

Omadressert er Adresseavisens podkast som oppsummerer nyhetsuka – sett fra Trøndelag. Kommentatorene Kato Nykvist, Terje Eidsvåg og Kari Hovde snakker om store og små hendelser. Og fra tid til annen kommer det en gjest også.

Last ned på Acast eller iTunes

Levva Livet

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet». Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Last ned på Soundcloud

Singelkrisa

Marie har vært singel i ni år. Presset om mann, barn, egen bolig er stor. Er det galt å være 30 år og singel? I så fall, hva har hun gjort galt? Hun inviterer ulike gjester hver uke for å underholde deg om singellivet. Gjestene skal sammen med Marie snakke om ulike utfordringer en støter på som singel.

Last ned på Acast, iTunes eller Spotify