Rosenborgspillerne med følge kommer i felles buss til utestedet Studio 26 etter å ha vært en tur innom Lerkendal for å hilse på Brakka. Vel framme ved utestedet blir cupvinnerne med støtteapparat, administrasjon og andre gode venner av klubben geleidet kjapt forbi noen få fra heiagjengen og rett opp i et eget festlokale i andre etasje. Her skal Rosenborg få feste i fred og ro, som det blir sagt fra folk i støtteapparatet.

Allsang og drinker

Sjampanje i kjølere, drinker til alle og allsang skal få stemningen i taket. Cuphelt Helland som stod for tre av lagets fire scoringer, samt en målgivende pasning, står i baren sammen med trener Kåre Ingebrigtsen og ser ut som om de har en alvorlig og intim samtale. Like etterpå kommer han med et brett fullt av drinker og spanderer.

Men før spillerne kom til utestedet,  begynte folk å samle seg i første etasje. Her kom medlemmene i Kjernen med sesongkort, men som av en eller annen grunn ikke kom seg til Oslo.

Med drøm om RBK-fest

Den siste timen før midnatt kommer festkledde trøndere i håp om å få et glimt av cupvinnerne eller aller helst feire sammen med dem utover natta. Det er likevel grunn til å tro at folk har hørt mer på Rita Ottervik enn Pål André Helland som etter kampen kunne love fridag til alle i Trondheim mandag. Ottervik derimot sier at fridagen bare gjelder for Rosenborgspillerne. Og det er absolutt ikke fullt blant Rosenbiorg-supporterne som feirer i etasjen under spillerne.

Håper på selfie

Ved inngangen står en gjeng og synger, mens de venter på spillerne som bruker lang tid fra Værnes om Lerkendal. Tonje Sundklakk og Kari Mette Nilsen venter med håp om selfie. Aller helst håper de på bilde av seg selv sammen med Christian Gytkjær og Pål André Helland. Det skal vise seg at det krever tålmodighet. For når det ser ut som om bussen er tom, har verken Gytkjær eller Helland kommet. Pål André Helland kommer aller sist ut av bussen og stiller opp på selfie med damene.

Men Gytkjær er der ikke. Det skal vise seg at det lønner seg å vente. Han kommer til slutt, han også.