Neymar utvist da PSG bød opp til målfest

Paris Saint-Germain slo Bordeaux 4-3 i fransk Ligue 1 søndag. På tampen pådro den brasilianske superstjernen Neymar seg sitt andre gule kort og ble utvist.

Saken oppdateres.

Sju scoringer, utvisning og VAR-annullering. Søndagens oppgjør i Paris inneholdt det meste.

Bordeaux overrasket på bortebane ved å ta ledelsen allerede etter 18 minutters spill. Sørkoreaneren Ui-Jo Hwang var målscorer.

Deretter utliknet Edinson Cavani med hodet etter forarbeid av Angel Di Maria, og like før pause var sistnevnte regissør på ny da Marquinhos sendte hjemmelaget i ledelsen for første gang i kampen.

Gleden ble imidlertid kortvarig for hjemmefansen. Kun sekunder etter ledermålet slo Bordeaux tilbake og utliknet ved brasilianeren Pablo. PSG-keeper Sergio Rico, som fikk sjansen på bekostning av førstevalget Keylor Navas søndag, var ikke hundre prosent heldig ved den anledningen.

PSG-profilen Marquinhos er ikke kjent som noen stor måltyv, men søndag kom han på scoringslista to ganger. Snaut midtveis i annen omgang sendte brasilianeren på ny hjemmelaget i ledelsen etter et hjørnespark, og da Kylian Mbappe fikset 4-2 så seieren ut til å være sikker.

Ruben Pardos redusering til 3-4 sju minutter før slutt skapte spenning, men utlikningen kom aldri for Bordeaux. I stedet fikk PSG og Mauro Icardi en scoring annullert i sluttsekundene, før Neymar ble utvist etter å ha lagt en motstander tøft i bakken.

(©NTB)

På forsiden nå