Haaland usikker, men Dortmund håper å få ham klar til Hertha-kampen

Erling Braut Haaland fikk også onsdag behandling mens lagkameratene trente, men Borussia Dortmund har ikke gitt opp å få ham på banen mot Hertha Berlin.

Saken oppdateres.

Det melder flere tyske medier onsdag ettermiddag, deriblant lokalavisa Ruhr Nachrichten og velrenommerte Kicker.

Treningene er stengt for utenforstående, og mediene har bare klubbens egne uttalelser og noen publiserte videosnutter å støtte seg til i vurderingen av det som skjer der, men Haaland skal ha ligget på behandlingsbordet både mandag, tirsdag og onsdag.

– Klubben arbeider på høytrykk for å få måljegeren klar til lørdag, refererer Ruhr Nachrichten. Om Haaland ikke blir klar til å starte, er det håp om at han iallfall kan bidra i en jokerrolle.

Det var under toppmøtet hjemme mot Bayern München i forrige uke at uhellet var ute. 19-åringen kolliderte med dommeren og fikk en vridning i det høyre kneet. Han haltet av banen etter 72 minutter.

Ifølge Kicker er det påvist et strukket leddbånd. Haaland sto over helgens 6-1-seier over tabelljumbo Paderborn.

Med 0-1-tapet for Bayern München er kampen om serietittelen i praksis kjørt. Dortmund må konsentrere seg om å forsvare 2.-plassen. Hertha Berlin med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbreid på laget kjemper om en plass i europaligaen og har vært et av formlagene etter koronapausen.

Borussia Dortmund må uansett greie seg uten forsvarssjef Mats Hummels lørdag. Han pådro seg sitt femte gule kort mot Paderborn og er utestengt.

(©NTB)

På forsiden nå