Solskjær stiller uten Greenwood fra start i Uniteds serieåpning

Etter et par uker med kontroverser er Mason Greenwood å finne på benken sammen med Donny van de Beek for Manchester United til kampen mot Crystal Palace lørdag.

Saken oppdateres.

Ole Gunnar Solskjær velger også å benke Aaron Wan-Bissaka til fordel for Timothy Fosu-Mensah. Scott McTominay får tillit på midtbanen sammen med Paul Pogba og Bruno Fernandes, mens Daniel James tar plass på høyrekanten der Greenwood vanligvis spiller.

Sistnevnte har måttet tåle kritikk fra flere hold etter noen kontroversielle hendelser i det siste. Først ble unggutten kastet ut av Englands landslagstropp sammen med Phil Foden etter at spillerne hadde hatt damebesøk på laghotellet i Reykjavik.

Et par dager senere dukket det opp bilder av Greenwood som inhalerte lystgass, noe han også måtte beklage for.

Donny van de Beek må vente på debuten for Manchester etter overgangen fra Ajax i sommer.

Hele laget (4-2-3-1): David de Gea – Timothy Fosu-Mensah, Victor Lindelöf, Harry Maguire (C), Luke Shaw – Paul Pogba, Scott McTominay – Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Daniel James – Anthony Martial.

(©NTB)

På forsiden nå