Svenske Ymer lett match for Djokovic i Roland-Garros

Verdensener Novak Djokovic hadde ingen problemer med å ta seg videre i Roland-Garros. I første runde vant serberen i tre strake sett mot svenske Mikael Ymer.

Saken oppdateres.

Djokovic trengte kun 54 minutter på å sende svensken ut av turneringen, med sifrene 6-0, 6-2, 6-3.

Seieren gjør at Djokovic har vunnet 32 av de 33 kampene han har spilt i 2020. Det som ødelegger en perfekt rekke med seire er 4. runde i US Open mot Pablo Carreno-Busta. I frustrasjon slo serberen ballen i halsen til en linjedommer, og Djokovic ble dømt til tap og kastet ut av turneringen.

I neste runde møter serberen, som har 17 Grand Slam-titler på merittlista, Ricardas Berankis fra Litauen.

Norske Casper Ruud, som vant sin kamp i 1. runde mot japanske Yuichi Sugita, møter i sin neste kamp Tommy Paul. Amerikaneren er rangert som nummer 58 i verden, mens Ruud ligger på 25.-plass på verdensrankingen.

Ruuds kamp er satt opp som den tredje på bane 13 onsdag. Det er samme bane der han mandag utklasset Sugita. Spillet starter klokka 11, og før nordmannen slipper det til skal det avvikles to 2.-rundekamper for kvinner.

(©NTB)

På forsiden nå