Overtidsmål ga Ranheim-poeng – seieren glapp for LSK

Lillestrøm var på vei mot sin sjuende strake seier i 1. divisjon, men Sondre Sørløkks gode skudd på overtid ga 1-1 og ett poeng for Ranheim i opprykkskampen.

Saken oppdateres.

Ett poeng til hvert av lagene i søndagens toppkamp betyr at verken LSK eller Ranheim benyttet muligheten til å klatre forbi serietoer Sogndal på tabellen.

Lillestrøm er fortsatt nummer tre, poenget bak sogndølene. Ranheim følger poenget etter søndagens motstander. LSK har samtidig én kamp til gode på resten av topplagene.

Etter en trøblete sesonginnledning har kanarifuglene fra Åråsen knapt gjort annet enn å klatre på tabellen den siste tiden. Søndag så det lenge ut til å bli tre nye poeng.

Sterke avslutninger

Den svenske kantspilleren Daniel Gustafsson sendte LSK i ledelsen da han kombinerte med Fredrik Krogstad etter 63 minutters spill. Avslutningen i nærmeste hjørne var strålende.

God var også Sondre Sørløkks avslutning på overtid som ga utligning for Ranheim. LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen kunne lite gjøre.

– Klart dette er tungt. Det føltes stabilt, men så setter de inn en spiller på to meter og som veier 120 kilo. Han vinner mye, sa LSK-målscorer Gustafsson til Eurosport etter kampen.

Han siktet til innhoppet til Ranheims Michael Karlsen og mente det bidro til utligningen.

– Vi har en kamp til gode, og skal sørge for å vinne den. Så får vi se hvor langt det rekker, fortsatte Gustafsson om opprykksstriden.

Sterk Kisa-seier

Ranheims målscorer Sørløkk var mer tilfreds.

– Det er ikke ofte man får sånne treff. Det var godt å se den gå inn. Synd at vi ikke få med oss alle tre poengene, sa han.

I søndagens andre 1. divisjonskamp tok Ull/Kisa tre avgjørende poeng i bunnstriden med 2-1 over Stjørdals-Blink. Seieren sendte laget fra Jessheim opp på trygg grunn.

(©NTB)

På forsiden nå