Kvinne-kombinert: Westvold Hansen i klar ledelse

Gyda Westvold Hansen (18) har 26 sekunders forsprang før langrennet i historiens første verdenscuprenn i kombinert for kvinner.

Saken oppdateres.

18-åringen fra idrettslaget Nansen, som er søskenbarn med Therese Johaug, hoppet 94,5 meter og oppnådde 125,8 poeng. Det gjør at hun har 26 sekunder å gå på ned til Italias Veronica Gianmoena på 2.-plass. Anju Nakamura fra Japan ligger 29 sekunder bak den norske tenåringen før langrennet senere fredag.

De øvrige norske lyktes ikke like bra resultatmessig selv om Mari Leinan Lund hadde det lengste hoppet av alle med 97 meter. Hun er nummer ti etter hoppdelen og har 58 sekunder opp til lederen. Søsteren Marte Leinan Lund er nummer 12, akkurat minuttet bak Westvold Hansen.

Mille Moen Flatla er nummer 19 og Hanna Midtsundstad nummer 24. De har 1.29 og 1.52 minutter å ta igjen på teten.


(©NTB)

På forsiden nå