Mer Kristoffersen-trøbbel i Bansko – Faivre vant suverent

Henrik Kristoffersen klarte ikke hamle opp med suverene Mathieu Faivre i storslalåmrennet i Bansko søndag. 26-åringen endte som nummer ni.

Saken oppdateres.

Det vil seg ikke helt for Kristoffersen i Bulgaria. En stygg feil i lørdagens renn ødela sjansene for pallplass, og søndag var 26-åringen igjen i trøbbel.

Etter flere småfeil ned den bulgarske bakken endte Kristoffersen hele 2,10 sekunder bak franske Faivre etter første omgang.

Det var en piggere Kristoffersen som satte utfor i andre omgang, men tross skarpere svinger falt han én plass på resultatlista og endte som nummer ni.

Opp til Faivre skilte det over to sekunder.

Trøbbel

Leif Kristian Nestvold-Haugen hadde ingen god dag i den bulgarske bakken og kjørte inn til en skuffende 25.-plass, 4,06 sekunder bak franskmannen.

Bare en drøy uke etter at Faivre ble verdensmester i samme disiplin, knuste han all motstand nok en gang.

Franskmannen leverte en pangavslutning på første omgang og satte en ledertid ingen kunne matche, og i andre omgang var franskmannen igjen overlegen.

Sveitsisk annenplass

Sveitsiske Loïc Meillard ble nummer to, hele 0,75 sekunder bak, mens landsmann Alexis Pinturault tok tredjeplassen, seks hundredeler bak Meillard.

Både Rasmus Windingstad og Fabian Wilken Solheim kjørte ut tidlig i førsteomgang. Sistnevnte gjorde det samme lørdag.

Sander Steen Olsen var bare noen hundredeler unna å kvalifisere seg til finaleomgangen.

(©NTB)

På forsiden nå