Dino Islamovic scoret fire mål da Rosenborg vant 11-1 over Orkla

Rosenborg kjørte over Orkla og vant 11-1 i fotball-NMs 2. runde. Dino Islamovic scoret fire mål, mens debutant Olaus Skarsem scoret to og hadde to målgivende.

Saken oppdateres.

Det sto 0-0 etter de første elleve minuttene på Fannremsmoen, men så skrudde Rosenborg om og scoret fem mål på de neste 18 minuttene. Dino Islamovic scoret to mål, samt ett mål og to målgivende fra debutant Olaus Skarsem.

Til pause sto det hele 7-1, etter enda et mål fra både Islamovic og Skarsem. Seks minutter ut i den andre omgangen scoret Islamovic igjen, sitt fjerde for kvelden. Og bare tolv minutter senere sto det 10-1, etter at Emil Conradsen Ceide og Anders Konradsen scoret hvert sitt mål.

Ceide fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 11-1 like før full tid. Han scoret hat trick i oppgjøret og hadde også fire (!) målgivende pasninger.

– Vi kjørte over dem, rett og slett. Jeg skal bare fortsette å peise på, sa Ceide til Rosenborgs egen hjemmeside.

– Det gikk veldig bra. Jeg fikk en del målpoeng, så jeg er godt fornøyd med det. Videre i cupen er vi og, sa han til Nidaros.

– Vi har mange gode angrep, spesielt regissert av Emil. Det var veldig fint å se at han lykkes. Han var veldig god og artig å se, sa Åge Hareide til samme avis.

Fire spillere debuterte for Rosenborg - Noah Holm, Olaus Skarsem, Sander Tangvik og Magnus Hammerås. Det gledet Hareide.

– Ja, det er veldig artig det. Det er med å styrke stallen vår. Vi må ha en sterk stall i innspurten av sesongen, sa treneren.

Selv om seieren var stor, var det langt fra klubberekorden fra 2003, da de slo Buvik 17-0. Da scoret Dagfinn Enerly og Harald Martin Brattbakk tre mål hver.

(©NTB)

På forsiden nå