Oilers avgjorde i forlengning mot Vålerenga – Stjernen slo tabelljumboen

Stavanger Oilers slo Vålerenga 2-1 etter forlengning i eliteserien ishockey torsdag. Stjernen hadde god kontroll på tabelljumbo Manglerud Star med 3-1-seier.

Saken oppdateres.

Serieleder Stjernen måtte vente helt til midtveis i 2. periode før den første scoringen kom mot tabelljumbo Manglerud Star. Andreas Heier scoret.

Så kom målene tett. Snaue to minutter senere utlignet Christoffer Larssen Berger. To minutter etter scoret Stian Nybraaten Hansen og Tyler Coulter hvert sitt mål med 25 sekunders mellomrom og fastsatte resultatet til 3-1.

Kampen var trenerveteranen Knut Jørgen Stubdals første som hovedtrener for Manglerud Star etter at Corey Nielson ga seg sist helg. Hna klarte imidlertid ikke å¨skaffe lagets første seier i første kamp.

Oilers-seier

I Oslo tok Vålerenga ledelsen mot Stavanger Oilers etter scoring av Mika Partanen. Partanen spilte vegg med Mathis Olimb før han hamret pucken opp i hjørnet.

Oilers kom imidlertid tilbake. Steven Whitney utlignet tidlig i 3. periode, mens Jarrett Burton avgjorde for Oilers i forlengningen. Dan Kissel slo pucken mot mål, og der kom Burton som styrte pucken i nettet.

Poengsanking

Patrick Thoresen fortsatte poengleveringen mot Grüner. Han assisterte Eskild Bakke Olsen med fem sekunder igjen av 1. periode. I starten av 3. periode scoret Bakke Olsen på ny, og igjen assisterte Thoresen. Grüner reduserte med fem minutter igjen men Storhamar vant 2-1 og er på 2.-plass med samme poengsum som Stavanger.

Thoresen er poengkonge i årets sesong med 23 poeng etter 15 kamper.

Ringerike holdt Frisk Asker lenge i sjakk, men måtte til slutt se seg slått 3-0. Viktor Granholm scoret to mål, Jacob Lagace ett. Granholm har 22 poeng og er like bak Thoresen.

(©NTB)

På forsiden nå