Ti hoppere tatt ut til Klingenthal

Sju menn og tre kvinner får plass på hopplandslaget til verdenscuprenn i tyske Klingenthal til helgen.

Saken oppdateres.

Norge stiller med samme mannskap som var med i polske Wisla i helgen som var.

Blant mennene betyr det at Halvor Egner Granerud, Anders Fannemel, Johann Forfang, Robert Johansson, Marius Lindvik, Fredrik Villumstad og Daniel-André Tande skal prøve å revansjere seg etter en skuffende forestilling i Polen. Lørdag ble det kun 6.-plass i lagkonkurransen.

Den store oppturen i Polen var Lindviks 2.-plass i den individuelle konkurransen søndag.

– Vi kjører uforandret lag i Klingenthal. Daniel og Halvor bestemt seg for å være igjen i Mellom-Europa for å få litt mindre reisebelastning. Robert og Anders skal ha en god treningsdag med Thomas Lobben i Lysgårdsbakkene før de drar ned til Tyskland, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Silje Opseth, som tok sesongens første pallplass for hoppkvinnene med sin 3.-plass på Lillehammer søndag, er selvsagt med blant kvinnene. Thea Minyan Bjørseth og Anna Odine Strøm er også med på laget som skal delta i to renn i stor bakke.

(©NTB)

På forsiden nå