Branns kvinnelag hentet sin første forsterkning

Therese Sessy Åsland (26) vender hjem fra Sverige og har undertegnet en ettårskontrakt med Branns nye lag i Toppserien.

Saken oppdateres.

Det bekreftet Brann på sitt nettsted onsdag ettermiddag.

Åsland har spilt i svenske Kristianstad de siste to sesongene. I Norge har hun tidligere spilt for Avaldsnes, Klepp, Røa og LSK Kvinner.

– Jeg er stolt, og jeg gleder meg til å spille i Brann-drakten. Jeg kommer til et veldig godt lag, og det er en fin gjeng her. Jeg kjenner noen av spillerne fra før og vet at det er en bra gruppe. Det er viktig når man kjemper for å vinne kamper sammen, sier Åsland.

Brann overtar regjerende mester Sandvikens plass i Toppserien i 2022. Laget skal hovedsakelig spille hjemmekamper på Stemmemyren, men med enkeltkamper på Brann stadion.

(©NTB)

På forsiden nå