Woods tilbake i konkurranse neste uke – spiller med sønnen

Det amerikanske golfesset Tiger Woods melder at han konkurrerer med sønnen Charlie (12) i neste ukes parturnering i Florida.

Saken oppdateres.

Konkurransen blir Woods' første siden den alvorlige bilulykken i februar.

«Det har vært et langt og utfordrende år. Jeg er svært spent på å avslutte det med spill i PNC-mesterskapet sammen med sønnen min Charlie. Jeg spiller som en far og kan ikke være mer spent og stolt», skriver han på Twitter.

Woods og Woods junior deltok også i turneringen i fjor. Da gikk Justin Thomas til topps sammen faren Mike. Det er et konkurransekrav at hver golfproff har vunnet minst én Major-tittel.

I februar var Woods utsatt for en alvorlig trafikkulykke i Los Angeles. Han kjørte utfor veien i stor hastighet og fikk omfattende skader. Før ulykken spilte han allerede færre turneringer på grunn av en rekke operasjoner i ryggen og kneet.

Woods har brukt det siste halvåret på rehabilitering for å kunne spille golf igjen, men ikke på høyeste nivå. Han varslet forrige måned at han ikke lenger kan satse som en helproff, men som semiprofesjonell.

Golfstjernen har vunnet 82 titler på PGA-touren, og han er på en delt førsteplass på listen over spillere med flest triumfer. Han står også bokført med 15 Major-titler, og har med det tre seirer opp til Jack Nicklaus' 18.

Woods var sist helg til stede på Bahamas i forbindelse med sin egen stjerneturnering. Den vant Viktor Hovland.

(©NTB)

På forsiden nå