Inters seiersrekke tok slutt i Bergamo

Inters seiersrekke på åtte kamper i Serie A tok slutt med 0-0 i bortekampen mot Atalanta søndag kveld. Mandag kan Milan gå forbi på tabellen.

Saken oppdateres.

Inter er fortsatt to poeng foran byrivalen med like mange spilt, men Milan møter Spezia manag i en av de siste kampene i den 22. serierunden. Med seier inntar laget tabelltoppen.

Inter vant den italienske supercupen på dramatisk vis onsdag da Alexis Sanchiz satte inn 2-1 med nesten siste spark i 2. ekstraomgang. Søndag uteble både dramatikken og målene.

Edin Dzeko misbrukte den største sjansen, og Inter måtte gå målløs av banen for første gang denne sesongen.

Matchvinner i debuten

Tidligere søndag scoret Sérgio Oliveira kampens eneste mål i Romas 1-0-seier over Cagliari. Det var portugiserens første kamp for klubben.

Etter 33 minutter satte Oliveira ballen i mål fra straffemerket etter hands av en Cagliari-forsvarer. Portugiseren ble klar for Roma på en leieavtale fra Porto denne uken, og kronet det med en scoring søndag. Seieren var Romas første på fire kamper.

Cagliari fikk en god mulighet på tampen, men Roma-keeper Rui Patrício slo skuddet fra João Pedro i tverrliggeren. Roma er etter seieren på 6.-plass.

Nani-debut med assist

Cagliari er stadig under nedrykksstreken, to poeng bak Venezia på trygg plass.

Et Venezia uten Dennis Johnsen spilte 1-1 mot Empoli. Tidligere Premier League-profil Nani gjorde sin debut for Venezia og bidro med assist på utligningen.

Hellas Verona slo Sassuolo 4-2 i en kamp der Antonín Barák gjorde hattrick.


(©NTB)

På forsiden nå