Vertsnasjonen videre i afrikamesterskapet

Arrangørlandet Kamerun ble klar for utslagsrundene i afrikamesterskapet i fotball med 1-1 mot Kapp Verde mandag. Burkina Faso er også videre fra gruppe A.

Saken oppdateres.

Kameruns stjernespiller Vincent Aboubakar sendte vertene i ledelsen like før pause. 29-åringen er så langt turneringens toppscorer med fem mål på tre kamper. Det har hittil vært en svært målfattig turnering.

Olympiakos-spilleren Garry Rodrigues sto for Kapp Verdes utligning. Laget må nå vente til de andre gruppene er ferdigspilt for å vite om fire poeng holder til avansement til åttedelsfinalene. Også de fire beste treer-lagene (av seks) går videre.

Burkina Faso avanserer med fire poeng etter 1-1 mot Etiopia. Laget ender foran Kapp Verde på innbyrdes oppgjør.

(©NTB)

På forsiden nå