Flo henter islending til Sogndal

Den islandske fotballspilleren Hörður Ingi Gunnarsson (23) har signert en treårskontrakt med Sogndal som strekker seg ut desember 2024.

Saken oppdateres.

Til Sogndals nettsider sier hovedtrener Tore André Flo at han er svært fornøyd med nysigneringen.

– Jeg er veldig glad for å ha han her. Han har bra internasjonal erfaring fra aldersbestemte landslag, og har også fått prøve seg på A-laget til Island. Det er en spennende type som er god defensivt. Han er aggressiv i ballvinningen, og har gode innlegg. Han er også solid og trygg defensivt i posisjonsspillet. Vi har studert han på ulike videoklipp, og har fått mange gode tilbakemeldinger fra flere, sier Flo.

23-åringen Gunnarsson kommer fra Hafnarfjördur i den islandske toppdivisjonen. Islendingen blir sett på som meget allsidig og kan spille både som høyre- og venstreback. Han har spilt for de aldersbestemte landslagene til Island og har 18 kamper for U21-landslaget.

29. mai 2021 fikk han også debuten for A-landslaget til Island i en treningskamp mot Mexico.

(©NTB)

På forsiden nå