Tiller lot seg ikke lure - vant klart

København (NTB): Tungvekteren Ronny Tiller lot seg ikke lure og tok en soleklar poengseier over ungareren Sandor Balough i proffdebuten i Brøndbyhallen lørdag.

Saken oppdateres.

Alle dommerne hadde 40-36 til trønderen. Det betyr at han vant alle rundene. Men Balough var tøff og hadde mye erfaring. Han prøvde å ta styringen i kampen fra start, men Tiller holdt hodet kaldt og tok etter hvert over kontrollen i kampen med sine rette venstre- og høyreslag.


- Det var en grei kamp og en fin debut, men ungareren var tøff. Det hersker det ingen tvil om. Vi må imidlertid ikke glemme at Tiller bare har trent virkelig seriøst i seks uker. Gi meg et halvt år til, så skal vi vise hva han virkelig er god for, skrøt Helge Wærøy til NTB etter kampen.


- Jeg er veldig fornøyd med det han viste i debuten. Det er ingen tvil om at dette var en flott start på en proffkarriere jeg håper skal bli lang og god.


- Det er også verd å merke seg at vi hadde med tre norske boksere i dette stevnet og alle vant. Veldig bra, slo Wærøy fast. (©NTB)


På forsiden nå