Walstad vs. Evensen om ett år?

– Et møte mellom de trønderske proffbokserne Reidar Walstad og Andreas Evensen hadde vært interes-sant, men det bli ikke snakk om før etter en EM-match for Reidars vedkommende.

Saken oppdateres.

Det sier trener og far Robert Walstad til Adresseavisen. Andreas Evensens trener Helge Wærøy gikk i går hardt ut mot Team Walstad, og ba dem slutte å bokse i avisspaltene og heller gå med på en kamp mot Evensen.

Finsk interesse

Wærøy hevder at en finsk promotor har vist stor interesse av en norsk profesjonell NM-finale i boksing allerede 27. november, eller eventuelt i januar, men dette har Robert Walstad avvist.

– Reidar har tilbud om en tittelmatch mot Rendall Munroe til våren. Det er ikke forhandlet pris eller dato ennå. Først skal Munroe forsvare tittelen mot en italiensk motstander 20. november. Hvis han vinner den, noe jeg regner med, håper vi på seks til åtte ukers forberedelsestid for en frivillig kamp mot Reidar. Hvis Munroe skulle tape, er selvsagt situasjonen en annen, men normalt vil det ikke være snakk om noen kamp mellom Reidar og Andreas før i siste halvdel av 2010. Men hadde vi hatt proffboksing i Norge, skulle vi tatt kampen i morgen, om så var, sier Robert Walstad.

Wærøy gir seg ikke

Helge Wærøy sier til NTB at han ikke har tenkt å gi seg ennå.

– Dersom det er opp til meg kommer det til å bli kamp, for Andreas og jeg er innstilte på å møte Team Walstad når som helst og hvor som helst, sier Wærøy.

Møter ungarer

Andreas Evensen får ungarsk motstander 27. november, da Istvan Nagy entrer ringen i Tammerfors, Finland. Ungareren har 16 seirer og fem nederlag, Andreas har ti seirer og ett tap.

Reidar Walstads proffkarriere står foreløpig med 19 seirer og tre tap.

– Det er selvsagt en stor fordel for en bokser som Andreas å møte Reidar. Andreas er på opptur og har lyst på skalpen til en bokser som har gått tittelkamper. Det er nok en stor motivasjonsfaktor for ham, sier Robert Walstad.Møtes? Andreas Evensen (t.v.) vil gjerne møte Reidar Walstad i bokseringen, men det skjer tidligst neste høst. Foto: GLEN MUSK

 
På forsiden nå