Thorkildsen tilbake med seier

Kuortane (NTB): Andreas Thorkildsen er tilbake for fullt. Han seiret med 84,33 meter i sitt første stevne etter skaden han pådro seg i Shanghai 15. mai.

Saken oppdateres.

Thorkildsen hadde også to andre kast over 82 meter i Kuortane Games i Finland. Han var den eneste som klarte å få spydet over 80 meter på den litt våte og regntunge banen.


- Jeg synes det gikk ganske bra her. Andreas har grunn til å være fornøyd med 84,33 meter etter den lange pausen han har hatt, og han vant en klar seier, slo trener Åsmund Martinsen fast overfor NTB lørdag.


Det var i Diamond League-stevnet i Shanghai 15. mai at Thorkildsen var uheldig og pådro seg en strekk i låret. Skaden var verre enn antatt, og han mistet både Bislett Games 9. juni og lag-EM i Izmir halvannen uke etter.


Heldigvis klarte det unge norske laget å rykke opp igjen til superligaen i europeisk friidrett uten Thorkildsen på plass, og om to år i Gateshead er det grunn til å tro at Thorkildsen vil være på plass for å sikre at Norge holder seg blant kremen av Europas friidrettsnasjoner.


På forsiden nå