- Byåsen gjorde et ærlig forsøk

Byåsen-leder Kari Solem innser at klubbens to første utspill for å gjøre opp for Selbu-trioen, har strandet.

Saken oppdateres.

- Men vi gjorde et ærlig forsøk på å løse overgangene da vi foreslo en samarbeidspakke. Selbu var ikke interessert i å se dette i et større perspektiv. For dem er samarbeid én ting; kjøp og salg noe annet.

- I Selbu føler man at samarbeid smaker alt annet enn godt når dere nå kommer trekkende med et slikt forslag etter i mange år å ha stilt dere negative til slike tanker?

- Også denne saken har to sider. Vi i Byåsen har en annen oppfatning av de tidligere samarbeidsforsøkene og hvorfor det ikke er kommet noe ut av dem, sier Kari Solem.

Når Selbu-leder Ofstad trekker frem overgangen til Hege Kvitsand, innser Solem at han har et poeng. Rett og slett et godt forhandlingskort. Hun reagerer ikke nevneverdig når vi konfronterer henne med Ofstads karakteristikk av Byåsens betalings-forslag. Hva om det ikke blir noe av overgangene?

- Den tanken har jeg ikke tenkt en gang. Jeg nekter å gi meg med dette. Vi har den siste tiden fått god trening i å forsere temmelig høye hinder. For å få denne saken løst, må vi skaffe penger på et eller annet vis. Så mye har jeg da forstått, sier Kari Solem.

På forsiden nå