Tungt å forlate Ørn

Fast jobb ble avgjørende for Ragnhild Gulbrandsens valg om å gå fra Trondheims-Ørn til Asker. Men det var ingen enkel avgjørelse for 28-åringen.

Det siste halvåret har Gulbrandsen hatt vikariat i Sporten i Adresseavisen, samtidig som hun har trent seg opp til å være hundre prosent frisk til å starte sesongoppkjøringen fra nyttår. Hun hadde håpet at det skulle bli i Ørn, men slik ble det ikke. Asker og Bærums Budstikke kunne tilby henne fast jobb, noe Adresseavisen ikke kunne.

- Grunnen til at jeg flytter er så enkel. Du tjener ikke noe på å spille kvinnefotball i Norge, og jeg føler at jeg er kommet i en fase i livet der fotballen ikke står øverst.

At valget om ny klubb falt på Asker, er ingen tilfeldighet. Gulbrandsen har kjent trener Eli Landsem i en årrekke. Dessuten er Asker en av få klubber ei jente med hjertet i Ørn kan spille for.

- Asker var det naturlige valget. Først og fremst fordi jeg kjenner Eli Landsem godt. Samtidig er Asker en klubb jeg tror det blir ok å spille for. Jeg tror menneskene i klubben er lik dem som finnes i Ørn, sier spissen.